🤰🏽Zwangerschaps AerialYoga
Martes, 22 noviembre • 18:45 - 20:00
Monique Braker Camfferman
Descripción
De zwangerschapsyoga staat volledig in het teken van jouw zwangerschap. Het biedt je handvaten om eventuele fysieke ongemakken te verzachten of te verhelpen en bereidt je voor op je bevalling en op het aanstaande moederschap.

Aangeraden wordt om tussen je 16 de & 38ste zwangerschapsweken de lessen te volgen. Ervaring met yoga is niet nodig. Je kan instromen in elke les, mits er plek beschikbaar is.

De zwangerschapslessen volg je elke week aansluitend zolang je wenst en op deze manier komt ieder thema voor een ontspannen zwangerschap en voorbereiding op de bevalling voorbij.

De zwangerschapsyogalessen kan je zelf niet reserveren in het systeem maar deze worden voor jou gereserveerd nadat je de daarvoor bestemde strippenkaart hebt aangekocht. Wil je t.z.t. graag langer met ZwangerschapsYoga doorgaan dan kan je daarna nogmaals verlengen met het aantal lessen naar jouw keuze in overleg met de docent.

De les duurt 1 uur en 15 minuten.
De les gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen en er zijn maximaal 7 plaatsen beschikbaar.

TIPS:
Als je het snel koud hebt kunnen extra dikke sokken helpen warm te blijven onder de les, ook een (schoon) dekentje of een groot (schoon) badlaken om over het matje neer te leggen kan extra warmte geven. De deken of de handdoek kan je dan lekker over jezelf heen leggen met de eindontspanning.

Aansluitend
Na de les wordt er thee aangeboden in de tuin, je mag hier gebruik van maken maar het hoeft niet, je mag ook zelf wat te drinken meenemen. Als je liever aansluitend na de les naar huis gaat ben je hier ook helemaal vrij in. In de tuin is een kleine overdekte ruimte om even na te zitten.