Vanaf 1 september elke dinsdag Zwangerschaps Aerial Yoga
Wachtlijst
Dinsdag, 7 juli • 18:45 - 20:00
Monique Braker Camfferman
Beschrijving
De zwangerschapsyoga staat volledig in het teken van jouw zwangerschap. Het biedt je handvatten om eventuele fysieke ongemakken te verzachten of te verhelpen en bereidt je voor op je bevalling en op het aanstaande moederschap.

Aangeraden wordt om tussen je 16de & 38ste zwangerschapsweken de lessen te volgen. Ervaring met yoga is niet nodig. Je kan instromen in elke les. Als je aansluitend elke week de lessen volgt, komt ieder thema voor een ontspannen zwangerschap en voorbereiding op de bevalling voorbij.

Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van verschillende hulpmiddelen zoals: kussens, dekens, blokken en het Aerial doek.
Met gebruik van het Aerial doek, kun je de plekken waar spanning zit los maken en gebieden waar meer kracht opgebouwd moet worden sterker maken. Het Aerial doek ondersteunt je in vele houdingen en helpt om meer lengte te maken in je rug.

Als zwangere vrouw is het geweldig om met al dat extra gewicht zelf even gedragen te worden, dat wordt mogelijk gemaakt door het Aerial doek. Zelfs op je buik liggen is dan zeer aangenaam.

De zwangerschapsyogalessen kan je zelf inboeken nadat je de daarvoor bestemde 5 strippenkaart hebt aangekocht, wil je graag verder met ZwangerschapsYoga dan kan je daarna nogmaals verlengen met een strippenkaart van 5 of als je dat wenst met aanvullende losse lessen.

TIP:
Boek je lessen vooruit, dan ben je verzekerd van een plekje!

De les duurt 1 uur en 15 minuten.
De les gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen en er zijn maximaal 4 plaatsen beschikbaar.

Als je hebt meegedaan met zwangerschaps AerialYoga en een geboortekaartje naar ons stuurt, ontvang je een kaart thuis met daarbij een kortingsaanbieding voor de cursus Baby Massage en Yoga.

Let Op !
Om onze yogalessen zo veilig en verantwoord mogelijk uit te kunnen voeren is er een protocol opgesteld met de RIVM richtlijnen als leidraad. Bij iedere afspraakbevestiging zal je hiervan op de hoogte gebracht worden doormiddel van een link in jouw mailbox.