Zijnsgeoriënteerde meditatie (vaste les)
Miércoles, 22 marzo • 09:30 - 10:45
Kleine zaal
Jessica van Doorn
Jessica is leraar Zijnsoriëntatie en biedt cursussen Zijnsoriëntatie, wekelijkse meditatiesessies en persoonlijke begeleiding aan.
Descripción
Meditatie is het thuisbrengen van je geest, jóuw geest, die van nature zo ruim is als de hemel. Onbedekt en onbewogen door wat er ook maar verschijnt. Om dat te kunnen doen, is het nodig om een breuk te leren maken met je gewoontepatroon van altijd maar op weg zijn. Meestal zitten we namelijk op een snelweg van gedachten, beelden en gevoelens en worden we totaal in beslag genomen door we wat we allemaal nog denken te moeten doen.

Maar we kunnen simpelweg het stuur in handen nemen en van die snelweg afgaan. Door onze aandacht thuis te brengen en te richten op wat hier en nu gaande is, zien we dat onze natuurlijke aard altijd al totaal vrij is en open en ruim. Gedreven door liefde en licht, in plaats van door gewoontepatronen.

De reguliere les op woensdag ochtend is ideaal voor iedereen die wekelijks een meditatie oppepper kan gebruiken. Tijdens deze lessen kun je verwachten dat ik werk met Meditatie in Beweging, Wakkerte training, muziek, visualisaties en zit-meditatie. Je kunt de les ook online volgen. Heb je daar interesse in? Stuur me dan even een mail (jesvandoorn@hotmail.com), dan stuur ik je de zoomlink toe!