online vrouwencirkel: delen is helen AVOND
Online
Woensdag, 15 maart • 20:00 - 21:30
online, via Zoom
Tiny Sanders
Beschrijving
Ik wil je uitnodigen een rustige plek op te zoeken waar je gedurende de cirkel ongestoord alleen kan zijn. Breng eventuele huisgenoten op de hoogte. Gebruik indien mogelijk een hoofdtelefoon of oortjes, zo voelt iedereen zich veilig. Zorg voor schrijfgerief en verder alles wat jou op je gemak kan stellen: dekentje, theetje, kaarsjes, kristallen... Verder mag je komen zoals je wil: full glam of ongeschminkt in je onesie - jij bepaalt!

Hoe verloopt de cirkel?
- Welkom en afspraken.
- De cirkel wordt geopend met een voorstelrondje.
- Begeleide meditatie door Tiny. Deze meditatie is afgestemd op de energie van de groep.
- Inzichtkaarten en deelronde* (circa vijf minuten per persoon).
- Rondje positief (deelrondes* worden steeds begeleid door Tiny of een teamlid).
- Cirkel sluiten met tekst door Tiny.

Afspraken voor een mooie vrouwencirkel:
*We beginnen en eindigen op tijd.
*Alvast bedankt om niet te multitasken. De was en de strijk mag je echt laten liggen. Laat ons samenZIJN.
*Graag je gsm op vliegtuigstand (of niet-storen). Ieder van ons heeft het recht om met aandacht gezien en gehoord te worden.
*What happens in the circle, stays in the circle. We delen nooit buiten de cirkel wat er gedeeld werd, ook niet wie er deelnam.
*Er mogen geen (on)vrijwillige audio- of video-opnames gemaakt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van alle deelnemers.
*Je hoeft zeker niet verplicht te delen (=vertellen). Geef dit dan eventjes aan in de chat.
*Dit is een veilige plek. Er wordt op geen enkel moment gereageerd/geoordeeld of ongevraagd advies gegeven. Heb je nood aan advies? Wellicht is er op het einde van de cirkel ruimte om dit te vragen.
*Door in de cirkel te blijven, ga je akkoord met deze afspraken en de algemene voorwaarden (=> je kan in dit geval je geld niet terugvragen na een online aankoop).

Veel liefs
Tiny -x-

P.S. De cirkel vindt volledig plaats in Zoom. Zorg voor een sterke internetconnectie. Start eventueel je toestel opnieuw op en sluit best alle dataverwerkende programma's of openstaande tabbladen.
P.P.S. Ik houd mijn gsm aan tot 5 minuten na de start van de cirkel. Lukt het niet om in te loggen, mag je dit zien als een teken van het Universum dat je deze tijd met jezelf mag doorbrengen.