Restorative yoga
Quinta-feira, 23 março • 14:00 - 15:15
Ann-Kristine Rolland
Descrição
Restorative yoga er en yogapraksis som handler om å sette ned tempoet og åpne kroppen, på en fullstendig avslappet måte. Det er en yogapraksis i seg selv, ikke bare et deilig tillegg til en mer aktiv yogaklasse.

I restorative yoga ligger du lenge i stillingene. Det er vanlig å holde stillingene i 10 – 20 minutter. Vi bruker tepper, puter, osv og støtter kroppen, Det vil si at det er nesten ingen strekk i stillingene, men det skjer likevel noe i kroppen når man ligger i ro her.

I restorative yoga legger man til rette for dyp avspenning gjennom hele yogatimen. Vi gir travle kropper og hoder som er vant til å være «påskrudd» ro og dyp hvile der kroppen kan fordøye opplevelser og bygge seg opp.
Store deler av yogatimen vil foregå i stillhet, kropp og hode kan gi helt slipp og gi seg hen til det som kommer.
Klinisk forskning på restorative yoga viser at det kan minske påkjenningen av skiftarbeid, det kan forbedre symptomer på angst, depresjon og smerte hos kreftpasienter, og det kan gjenopprette forbindelsen mellom kropp og sinn hos de med posttraumatisk stress.
Siden du er helt rolig i stillingene er det viktig å holde seg varm når du praktiserer restorative yoga, det vil også gjøre det lettere for kroppen og slappe av og gi slipp, den infrarøde varmen som er i rommet vil hjelpe deg til holde deg naturlig varm, i tillegg har vi ullpledd som kan brukes i disse timene.
Hvis du aldri har prøvd denne yogaformen før og har lyst til å prøve er du hjertelig velkommen inn i varmen❤️