Ouder-kind sessie; Wobbelend het lenteseizoen in!
Wachtlijst
Zondag, 24 maart • 11:00 - 11:45
Schoolstraat 28, Delft, Womanhood studio
Tami Kalir
Beschrijving
In deze ouder-kind wobbelyoga bewegen we richting groei.
Duik samen in de fantasiewereld van jouw kind en ontdek hoe fijn het kan zijn om je weer even kind te voelen! Wobbelyoga is een avontuurlijke en vrolijke les voor onze jongste yogi’s tussen de 3 en 6 jaar oud (maximale lengte 160 cm). De les is gebaseerd op het gebruik van de Wobbel, een balansbord, speciaal ontwikkeld voor het vergoten van het lichaamsbewustzijn van de allerkleinste yogi’s.

Het kind voert de yogaposes uit op het wobbelbord en de ouder ondersteunt het kind hierin, zodat er een samenspel ontstaat waaraan beiden veel plezier zullen beleven. Meebewegen met jouw kind op het balansbord en een veilige haven bieden, zorgt voor een diepere hechting met jouw kindje.

Het begint met een zaadje -
In de workshop waar verbinding en plezier voorop staan, wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. In deze ouder-kind yogasessie wobbelen we de lente in! In dit prachtige seizoen begint alles in de natuur langzaam te bewegen richting groei en bloei. Tijdens deze wobbelsessie zullen wij ook voortbewegen richting groei en bloei met het boek ‘Het begint met een zaadje’. Samen werken jullie op een fleurige manier aan het zaaien, voeden, groeien en bloeien van jullie binding.

Huisregels -
In deze sessie is er ruimte voor negen enthousiaste mini yogi’s en een van hun ouders die klaar zijn om de wereld te ontdekken en hun liefde te vergroten. Om de bewegingsruimte te stimuleren en de veiligheid te kunnen waarborgen is er gekozen voor een beperkt aantal plekken. Wobbelen gebeurt op blote voeten.

De les op zondag 24 maart om 11:00 uur wordt verzorgd door Tami en duurt 45 minuten.

Tarieven -
De investering voor de workshop (ticket voor ouder en kind) bedraagt €30,-