Live Outdoors Cello Savasana Concert /Ola Renska
Vrijdag, 17 mei • 19:30 - 20:30
Korftlaan 5, Delft, VakantiePark Delftse Hout
Gast Docent
9 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Geniet van een live Cello Savasana concert in de buitenlucht!

Vrijdag 17 mei om 19.30 uur organiseren wij in samenwerking met Ola Renska een luisterrijk live Cello Savasana Concert in de slings op Vakantiepark Delftse Hout.

Ga op ontdekkingsreis -
Laat je meevoeren op een reis van serene klanken en kalmerende melodieën, uitgevoerd door de cello van Ola Renska. De combinatie van zachte bewegingen in de slings, de buitenlucht en de harmonieuze klanken van de cello brengen diepe ontspanning teweeg. Laat je meevoeren door de hoopvolle tonen van de cello en vind volledige verbinding met jezelf, in harmonie met jouw innerlijke verlangens.

Bereid je voor op een magische ervaring vol hoop, rustgevende melodieën en diepe ontspanning in de heerlijke buitenlucht.

Goed om te weten -
Voor het live luchtconcert is er geen ervaring in de slings nodig. Mocht het weer het niet toelaten, dan verplaatsen we het concert naar de studio.

Tarief:
37,50 euro / Leden met een Unlimited womanhood membership betalen slechts 27,50 euro.

Annuleren -
Kun je helaas niet meer komen? In verband met voorbereidingen en inkoop, kunnen we helaas geen inhaalsessie of restitutie aanbieden. We raden je daarom aan om te kijken of je het ticket aan iemand anders kunt doorverkopen.