vrijdag 18 oktober

19:30
Yoga voor beginners
Tijd
19:30 - 21:00
Docent
Melanie
Locatie
Schoolstraat 28

Yoga voor beginners - De niet zweverige variant

Vaak wordt gedacht dat Yoga zweverig is en alleen is weggelegd voor hele flexibele mensen. Gelukkig ontdekken steeds meer mensen dat yoga geschikt is voor iedereen en juist heel 'down to earth' kan zijn.

Yoga is veel meer dan bewegen alleen. Zo zorgt yoga ervoor dat je je beter kunt ontspannen en concentreren en het maakt het lichaam sterker en soepeler, waardoor je lekkerder in je vel zit.

De drempel om deel te nemen aan een yogales kan net te hoog zijn, daarom organiseren wij maandelijks 'Yoga voor Beginners'. In deze sessie kun je op informele wijze kennis maken met yoga. Deze sessie is voor iedereen die kennis wil maken met yoga, ervaring met yoga is dus niet nodig.

Aan het eind van de ochtend ga je naar huis met inzicht in wat de yoga filosofie globaal inhoudt, heb je kennis genomen van ademhalingstechnieken, meditatie en de basishoudingen waaronder de zonnegroet. Thuis kan je alles nog eens rustig nalezen op de hand-out die we aan je uitreiken. Kortom een perfect startpunt om verder te gaan ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen zowel lichamelijk, emotioneel en als spiritueel.

Deze sessie is voor iedereen toegankelijk en is gratis.
Mocht je genoten hebben, dan kan je aan het einde een donatie achterlaten bij de bar.