Yinnovatie® - de innovatieve verdiepingsopleiding voor Yin docenten
Privé
Woensdag, 21 augustus • 10:30 - 17:30
Tollenstraat 24 ,Culemborg
Jeske Papadopoulos
Beschrijving
Opleiding in de studio, 30 uur YA-CE
Lestijden alle dagen 10:30 - 17:30 uur
OPLEIDINGSDAGEN: 21, 22, 23 en 24 augustus 2024


Kosten:
€675,- incl. B.T.W. en Nederlands handboek

Indien je alle dagen volledig in persoon aanwezig bent, en actief meedoet met oefenen en opdrachten, ontvang je een certificaat, wat je, indien je minimaal RYT-200 bent geregistreerd, kan uploaden bij Yoga Alliance, en goed is voor 30 uur Continuing Education. Uiteraard kan je deze opleiding ook volgen als je niet geregistreerd bent, maar wel je lesgeef-vaardigheid en variatie- en sequencing skills wilt verbeteren!

Deze opleiding wordt gegeven door Jeske Papadopoulos, E-RYT 500 en YACEP, teacher trainer in Yin en Yang yogavormen sinds 2015.

Inhoud:
Tijdens deze opleiding komt er elke lesdag minimaal één innovatieve kijk op Yin lessen voorbij.
Je creativiteit wordt (weer) geactiveerd en je lessen zullen vernieuwend en verrassend zijn.
Raak weer geïnspireerd om ook zelf elke keer weer nieuwe invalshoeken te ontdekken, en toch echte Yin yogalessen te geven.
Het is wel van belang, dat je aantoonbaar minimaal 100 uur Yin yoga opleiding hebt gedaan en de basis van de Yin yoga er goed inzit!

Thee en gefilterd water aanwezig (neem een afsluitbare fles/beker mee), lunch zelf te verzorgen. De studio zit in het centrum van Culemborg, met allerlei afhaalmogelijkheden.
De opleiding kun je aankopen in het menu bij strippenkaarten, en vervolgens inboeken op startdatum 21 augustus 2024. Je staat dan automatisch voor de overige lesdagen ingeschreven.

Mocht je nog vragen hebben, mail dan gerust naar yesyogasala@outlook.com of bel/app 06-20036656

Ik kijk er enorm naar uit!
Hartegroet,
Jeske Papadopoulos


Leuke slaapplekken in de nabije omgeving: Een wijnvat op camping de Helling (5 minuten van de studio!) / De Appelgaard / Lots 4 You / Heerenlogement Beusichem / 't Veerhuys Beusichem.

* Mocht deze opleiding onverhoopt niet in de studio plaats kunnen vinden door omstandigheden (bijvoorbeeld nieuwe lockdowns), dan zal deze op dezelfde dagen en tijden via livestream online plaats vinden.
Bij annulering later dan 3 maanden voor aanvang van de opleiding vindt geen restitutie plaats. Indien je uiterlijk één maand voor de startdatum annuleert kan je doorschuiven naar een latere editie. Bij annuleren binnen een maand voor aanvang is dit niet meer mogelijk. Overdragen aan een ander mag dan nog wel.