Prova-på: Kundaliniyoga för autencitet & sanning
Tisdag, 10 januari • 18:45 - 20:15
Hanna Fremred
Beskrivning
För dig som vill prova på innan kursstart tisdag 17/1.

En kurs för dig som vill öka kontakten med och skapa ditt uttryck genom att fördjupa dig i och utveckla halschakrat.

Du får 15 tillfällen med pass och meditationer kopplade till halschakrat. Varje pass genomsyras av ett tema kopplat tillolika aspekter av halschakrat.

Kursen ger dig möjlighet att skapa en djupare kontakt med dig själv och träning i att utveckla ditt uttryck. Yogapassen ger energi, bättre förmåga att möta stress, mentalt välmående och balans mellan aktivitet och vila. Du får en starkare kropp. Mellan varje tillfälle inspireras du att använda dig av yogan i din vardag.

Start: Tisdag 17/1 18:45-20:15
Uppehåll: I samband med skollov vecka 8 och 15
Kostnad: 2695 kr.
Ledare: Hanna Fremred
Nivå: Medel – förkunskaper i Kundaliniyoga är att föredra
Betalning: Kort eller Wellnet

Vad är Kundaliniyoga?
Kundaliniyoga är en andlig och spirituell yogaform där meditation, rörelser och andningstekniker används för att frigöra energi i kroppen för att skapa inre balans. Övningarna kan vara såväl fysiskt krävande som lugna och återhämtande, beroende på passets inriktning.

Hur fungerar Kundaliniyoga?
En kundaliniyogaklass inleds med att sjunga ett mantra. Därefter utförs en sekvens förutbestämda positioner, så kallade kriyas, bestående av lugna eller snabba, repetitiva rörelser. Rörelserna kombineras med en andningsteknik som anses förstärka dess effekter. Klassen avslutas sedan med avslappning och meditation.

Målet med kundaliniyoga är att skapa fullkomlig mental närvaro och medvetenhet genom att frigöra kundalinienergi från den nedre delen av kroppen. Genom att släppa blockeringar längs vägen ska sedan energin, prana, stiga upp genom hela kroppen.

Välkommen till oss!