Priveles
Dinsdag, 27 september • 09:30 - 10:30
Goor, Laarschool
Yoga hier
Beschrijving
Docent: Marlous
Intensiteit: naar wens

Een privéles is een goede manier om met yoga te beginnen. Voor de eerste keer mee doen met een groepsles kan een grote stap zijn. Met de privélessen leer je de basishoudingen met de juiste uitlijning waardoor je in een vertrouwde omgeving je zelfverzekerder voelt om daarna in te stromen in een groepsles.

Privéles is ook heel geschikt als je je zorgen maakt om een blessure of juist preventief wilt werken aan een bepaald aandachtsgebied.

Daarnaast wordt een privéles natuurlijk helemaal afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Misschien zijn er bepaalde gebieden (fysiek of mentaal) waar je extra aan wilt werken, en daar is dan alle mogelijkheid voor. Ook als je geen specifieke vragen hebt, maar het gewoon prettig vindt om persoonlijk geholpen te worden zonder afleiding van anderen om je heen, dan is een privéles natuurlijk mogelijk. Je kunt een losse privéles boeken of meerdere privélessen doen.

Voor de privéles ontvang je een korte vragenlijst zodat de les kan worden afgestemd op wat jij nodig hebt of wilt leren. Je mag iemand meenemen naar je privéles.

Kosten: 37,- euro voor een priveles van een uur. Tegen het eind de les drinken we nog even thee en is er ruimte voor vragen en extra uitleg.

Komt het tijdstip je niet uit? Mail gerust naar info@yogahier.nl voor beschikbare tijdstippen. Voor een priveles in de avonduren of in het weekend geldt een toeslag van 12,- euro.