Shake Off Your Everything w Sound Therapy
Fredag, 24 november • 16:30 - 17:40
Yogalärare Yoga Tribe
Beskrivning
För Dig som bara vill ha Sound Therapy. Lyssna på Camillas kristallskålar under en timme och välkomna vibrationerna.

Skaka av dig veckan som gått och ge dig själv och din kropp en stunds djup avslappning som början på helgen. Under en timma blir du guidad genom en vänlig och kraftfull Sound Therapy som fördjupar din känsla av lugn och harmoni.

Som nedvarvning får du skaka av dig veckan med 10 minuter Osho Kundalini skakmeditation. Special Guest är Therese Gyan Granlund som har träffat Osho och är Sanyassin (lärljunge) till honom.

Camilla spelar även rainstick, kochibell och sansula, samt tonar till skålarna. Vi kör 30 graders värme i rummet med infrarött ljus som hjälper dig att detoxa.

Resultatet blir rening av kropp, sinne och själ, mer kontakt med närvaro, en harmonisk känsla i kroppen och mer energi. Kan det bli bättre start på helgen?

Camilla är kroppsterapeut/soundhealer med mångårig erfarenhet. Tonerna från kristallskålarna ger en slags "tryckvågsmassage" för kroppen och hjärnan. Ljudvågorna hjälper hjärnvågorna, vagusnerven och hela kroppen att lugna sig - ner till den välgörande Theta-frekvensen – mitt mellan sömn & vakenhet. Det är i de hjärnvågorna som som återhämtning och självläkning kan ske. Kristallskålarna är stämda i de olika chakranas frekvenser och hjälper dig att balansera hela dig och fylla på med god ny energi.

Varenda cell i din kropp mår väl av yoga och meditation, visar senare års forskning, bland annat genom att cellförnyelsen stimuleras, koncentration och stresstålighet förbättras.

Du vilar liggande på en yogamatta med filt och kudde eller sitter på stol eller meditationskudde om du föredrar det. Ingen tidigare erfarenhet behövs, mer en längtan att få slappna av.

Ta gärna med egen yogamatta (hör av dig om du vill låna), filt och en huvudkudde. Om du har ett yinyoga-bolster eller benkudde kan det vara skönt att ha under knäna. På studion finns filt, bolster och yogamatta att låna.

Efteråt samlas vi gemensamt för en enkel testund i lobbyn.


Varmt välkommen till en magisk upplevelse.

#soundhealing #kristallskålar #soundmeditation #soundtherapy #healing #soundbath #mindfulness #soundmindsoundbody