Aerial Yoga med Helén
Torsdag, 18 april • 19:00 - 20:15
Yogalärare Yoga Tribe
Beskrivning
25°
Välkommen till en lekfull form av yoga. Under en Aerial Yogaklass utövar Du olika yogarörelser i en sidenhängmatta, hammock, som hänger i taket. Med hjälp av hammocken går Du in på ett lättsamt i olika yogaposer. Du använder hammocken för att landa i kropp och knopp - allt efter din förmåga. Upptäck yogaposer i en helt annan form.

De terapeutiska effekterna av inversioner, att hänga upp och ner, är många. Du avlastar, öppnar upp ryggraden, bäcken, höfter samt låter bindväven släppa på eventuella spänningar. Det är viktigt att Du går in och ur poserna långsamt för att kunna njuta av de mjuka rörelserna.

Välkomna de barnsligt bubblande känslorna som dyker upp. Du kommer att upptäcka att Du använder Dina muskler på nya och olika sätt. Förvånas inte om poser Du inte trodde kunde trolla fram kommer plötsligt här vara möjliga att göra. Eftersom vi saknar extra höjd på vårt tak är vi begränsade men vi gör alla de flips och tricks som tillåts.

Vad ska man ha på sig?
- bekväma kläder utan knappar och en topp med ärmar
- INGET smink, smycken eller piercingar
- långa byxor/tights
- tvätta händerna och fötterna innan klass
- ta med egen yogamatta

Innan klass
- om det är möjligt ät gärna 2 h innan klass
- undvik alkohol innan klass
- tvätta bort all smink och ta av alla dina smycken och piercingar

Efter klass
- drick mycket vatten
- lyssna på kroppen
- slappna av och vila om det behövs

Fördelarna med Aerial Yoga
- ger extra djup stretching
- sträcker ut och avlastar ryggraden
- släpper spänningar i kroppen
- ökar flexibilitet, balansförmåga och kroppslig medvetenhet
- stärker bålen
- förbättrar andningen
- bidrar till glädjande lättnad
- frigör endorfiner
- motverkar stress

Viktigt att tänka på!
För att kunna utöva Aerial Yoga behöver Ditt hälsotillstånd vara bra. Du ska inte delta om Du är förkyld, har inflammation eller infektion i lederna, är nyligen opererad, gravid eller lider av epilepsi, har hög/låg blodtryck, benskörhet, ryggradsproblem, grön starr eller kristallsjukan.


#yogaisforeverybody #yogaföralla #yogapractice #yogahalmstad #awareness #asana #yogasequences #mind #yoga #meditation #dynamicmovement #somaticmovements #pranayama #aerialyoga #aerialhammock #aerial #aerialsilks #aerialfitness #flyyoga #antigravityyoga #aerialyogalove #antigravity #hammock #aeriallove #aerialbeauty #airyoga #antigravityfitness

#1mån #3mån #6mån #årskort #veckokort #10kort #dropin