Shake & Sound ~ Shake Off Your Week w Sound Therapy ~ med Camilla
Fredag, 5 april • 17:00 - 18:15
Yogalärare Yoga Tribe
Beskrivning
Shake Off Your Week ~ skaka av dig veckan och släpp stress ~ följt av ett djupavslappnande ljudbad från kristallskålarna.

Upplev hur skönt det känns när du släpper arbetsveckans krav genom att skaka. Passet inleds med en guidad skakning & rörelse till Osho Kundalini Mediations musik (15 min). Därefter får du liggande ta emot en vänlig och kraftfull Sound Therapy som fördjupar din känsla av lugn och harmoni (45 min). Passet avslutas med testund i lobbyn, för de som önskar samvaro.

Camilla spelar även rainstick och kochibell, samt tonar till skålarna. Vi kör 25 graders värme i rummet med infrarött ljus som hjälper dig att detoxa.

Resultatet blir rening av kropp, sinne och själ, mer kontakt med närvaro, en harmonisk känsla i kroppen och mer energi. Du släpper spänningar, stress och reglerar nervsystemet. Varenda cell i din kropp mår väl av rörelse och meditation, genom att cellförnyelsen stimuleras, koncentration och stresstålighet förbättras. Kan du ge dig en bättre start på helgen?

Camilla är kroppsterapeut & soundhealer med mångårig erfarenhet. Tonerna från kristallskålarna ger en slags "tryckvågsmassage" för hela kroppen och hjärnan. Ljudvågorna hjälper hjärnan, nervsystemet och hela kroppen att lugna ner sig till den välgörande Theta-frekvensen – mitt mellan sömn och vakenhet. Det är i den frekvensen som återhämtning och självläkning sker. Kristallskålarna är stämda i de olika chakranas frekvenser och hjälper dig att balansera hela dig och fylla på med god ny energi.

Ta gärna med din egen yogamatta och en liten huvudkudde. Annars finns några yogamattor att låna på studion, samt filtar, ögonkuddar och bolster.

Du behöver inte ha bytt om till yogakläder. Du kan ha dina vanliga kläder och komma direkt från jobbet. Men välj gärna mjuka skönt sittande kläder, om du har möjlighet. Du kan bli lite varm när vi skakar och eftersom vi har sommarljum temperatur i skalan.

Ingen tidigare erfarenhet av yoga eller sound healing krävs. Alla är välkomna.

Efteråt samlas vi i lobbyn och dricker the, för att önska varandra en trevlig helg.

Varmt välkommen till en magisk upplevelse.


#1mån #3mån #6mån #årskort #veckokort #10kort #dropin