Soundhealing med Martina
Monday, 8 April • 19:00 - 20:15
Yogalärare Yoga Tribe
Description
29°

För Dig som bara vill ha Soundhealing. Lyssna på Martina spela på kristallskålarna under 45 minuter och välkomna vibrationerna.

Långsamt guidar Martina dig in i liggande läge genom meditation, samt grundning i form av mjuka rörelser för att efteråt bli guidad genom en vänlig och kraftfull Soundhealing som fördjupar din känsla av lugn och harmoni.

Det kommer att vara en behaglig temperatur i shalan som hjälper dig att slappna och kunna detoxa.

Resultatet blir rening av kropp, sinne och själ, mer kontakt med närvaro, en harmonisk känsla i kroppen och mer energi.

Tonerna från kristallskålarna ger en slags "tryckvågsmassage" för kroppen och hjärnan. Ljudvågorna hjälper hjärnvågorna, vagusnerven och hela kroppen att lugna sig - ner till den välgörande Theta-frekvensen – mitt mellan sömn och vakenhet. Det är i de hjärnvågorna som som återhämtning och självläkning kan ske. Kristallskålarna är stämda i de olika chakranas frekvenser och hjälper dig att balansera hela dig och fylla på med god ny energi.

Varenda cell i din kropp mår väl av yoga och meditation, visar senare års forskning, bland annat genom att cellförnyelsen stimuleras, koncentration och stresstålighet förbättras.

Du vilar liggande på en yogamatta med filt och ev. vilar huvudet på en kudde eller sitter på en meditationskudde om du föredrar det. Ingen tidigare erfarenhet behövs, mer en längtan att få slappna av.

På studion finns filt, bolster och yogamatta att låna.


Varmt välkommen till en magisk upplevelse.

Du är varmt välkommen
Martina

#soundhealing #kristallskålar #soundmeditation #soundtherapy #healing #soundbath #mindfulness #soundmindsoundbody

#1mån #3mån #6mån #årskort #veckokort #10kort #dropin