Restorative aerial yoga door Hilke
Maandag, 15 augustus • 20:30 - 21:30
Damsterdiep 46, 9711 SM Groningen, studio
Hilke Meerman
Beschrijving
Tijdens een restorative yogales blijf je langer in een houding om je spieren te stretchen, je ademhaling te vertragen en rust in je hoofd te krijgen. Hierbij wordt je ondersteund door het aerial doek dat 15 cm boven de grond hangt, kussens en dekens. Daardoor kan je echt loslaten.

Eigenlijk is iedere houding een soort mediatie of zelfonderzoek. Want wat gebeurt er als je je lichaam niet beweegt? Wat gebeurt en met je lijf, ademhaling, je hoofd en je gevoel?

Aan het einde van een les voel je je relaxt en ervaar je ruimte in je lijf en je hoofd. Zeker een aanrader dus!

Deze les is geschikt voor zowel beginners en gevorderde yoga beoefenaars.

Neem je eigen matje mee als je die hebt. We hebben er een paar op reserve, maar vanwege corona is het fijn je eigen mat te gebruiken.

Een yogamat van uitstekende kwaliteit verkopen we in de studio voor €37,50. Het is een mat die niet glijdt op de vloer en stevige grip geeft tijdens het beoefenen van yoga.

Tijdens deze les hangt het doek op heuphoogte. Deze les richt zich op kracht, flexibiliteit, plezier en ontspanning. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.In deze les zet je je lijf aan én vindt je ontspanning. Je werkt aan kracht, conditie, trics in het aerial doek en ademtechniek. Uit je hoofd en in je lijf!

Praktisch:
- Wees tien minuten van te voren aanwezig.
--> Neem je eigen mat mee. (Je kan er eventueel een kopen in de studio voor €37,50.)
--> Eenmalig bij een proefles mag je een mat van ons gebruiken).