Workshop: Actief zweven
Vrijdag, 16 september • 19:00 - 21:00
Damsterdiep 46, 9711 SM Groningen, studio
Hilke Meerman
11 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Speciaal voor diegene die de stap naar de reguliere lessen Aerial Yoga les lastig vinden, is er deze aerial yoga workshop voor beginners. Tijdens deze twee uur durende workshop die Hilke geeft, leer je het aerial doek kennen, het doek vertrouwen en je eigen kracht ontdekken.

Ook als je vaker yoga hebt gedaan is Aerial Yoga een totaal nieuwe ervaring: Alle klassieke yogahoudingen ervaar je anders in het aerial yogadoek: je relatie met de zwaartekracht, het gedragen worden, je hebt houvast en je soms helemaal van de grond komen en ondersteboven hangen!

Tijdens deze workshop ervaar je op een milde manier de voordelen van deze vorm van yoga: je ontwikkelt kracht, souplesse en ontspanning. Je leert ook de zwaartekracht het werk te laten doen en controle los te laten. Met name de omgekeerde houdingen zijn met behulp van het doek heel makkelijk en een weldaad voor je rug. Door alleen maar te hangen, verlengt de wervelkolom en creëer je meer ruimte en ontspanning in rug, nek en schouders. Waar tijdens een reguliere yoga les een hoofdstand bijvoorbeeld behoorlijk pittig kan zijn, ondersteund het doek je nu en gaat er een nieuwe wereld voor je open!

De kosten van deze workshop zijn €32,50.