Meridiaan Yoga met Erika in STUDIO
Cancelled
Friday, 5 March • 10:15 - 11:30
Lucie van Leeuwen
Description
Deze vorm van Yoga is gericht op het stimuleren van de energiebanen (meridianen) in het lichaam. Meridianen vormen een compleet netwerk en de belangrijkste functie van dit netwerk is het vrij laten stromen van onze levensenergie. Alles wat we in ons dagelijks leven doen en meemaken heeft invloed op deze doorstroming, zowel op een stimulerende manier als op een stagnerende manier.
Tijdens de Meridiaan Yoga wordt de doorstroming gestimuleerd met zachte yoga bewegingen en meridiaan strekkingen. De houdingen worden op een meditatieve, gevoelsbewuste manier benaderd.
Een wekelijks thema loopt als een rode draad door de les en brengt bewustzijn en liefde voor je lijf. We maken gebruik van tools om het lichaam de nodige support en veiligheid te bieden zodat het gemakkelijker kan ontspannen in alles wat de yoga houding in de binnenwereld wakker maakt. De tools worden ook gebruikt om het bindweefsel (fascia), waardoor de meridianen lopen, los te maken om zo een verbeterde (meridiaan) doorstroming te stimuleren.