Over YogaBalans Culemborg

Bij YogaBalans Culemborg, opgericht door Marianne van Lobberegt, kun je terecht voor een breed aanbod van yogalessen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde yogadocenten. YogaBalans Culemborg werkt met een online boekingssysteem. Je zit niet vast aan één bepaalde les. Je kunt per week bekijken welke les je wilt volgen.

Voel je welkom om een keer vrijblijvend mee te doen om te ervaren of yoga iets voor je is. Met het kennismakingsaanbod kun je voor slechts € 30 drie verschillende yogalessen uitproberen. Door een account in Monoyoga aan te maken, kun je de lessen aanschaffen en boeken.

Iets over yoga:
In de yogalessen nodigen we je uit om met aandacht en dicht bij jezelf de yoga oefeningen, de asana’s, te beleven. Zo kun je voelen en ervaren hoe je ademt, hoe spanningen vrij gemaakt worden en hoe je tot innerlijke rust komt. Je zult merken dat de energie gaat stromen en dat jij je na de les vitaal en meer in balans voelt.

Iedere les is gevarieerd opgebouwd uit staande, zittende en liggende yoga oefeningen waarbij de bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom aangesproken worden. Naast de asana’s besteden we ook aandacht aan specifieke ademoefeningen en meditatie. De les ronden we af met een liggende ontspanning waarin het effect van de yoga oefeningen dieper kan doorwerken.

We ontmoeten je graag een keer bij ons op de mat!