Mini transformatie retraite
Fredag, 3 mai • 14:00 - 17:00
Esther de Ridder
Beskrivelse
Nu ik dit schrijf begin april, gaan we collectief door twee eclipsen heen. Dit zijn momenten in het jaar waarin vaak veel oude bagage afgegooid word en er een nieuw pad zichtbaar word. Deze eclipsen zijn erg gericht op hoe je het ik en het wij in balans houd in je relaties.
Kun je ook wel een moment van bezinnen gebruiken? Dan kun je je hier aanmelden voor deze middag. De 3e,4e 10 en 11e mei zijn ook middagen waarvoor je je kunt inschrijven. Zo kun je zelf kijken hoeveel tijd je aan dit onderwerp wilt besteden. Tijdens deze middag kun je yoga, meditatie en creativiteit verwachten. Breng voor jezelf vast in kaart op welk gebied je merkt dat dingen aan het schuiven of veranderen zijn en dan kun je hier met oefeningen meer verdieping in brengen.
Aanmelden kan hier, de aanmelding is geldig als ook de betaling van 45,- euro is gedaan en die kan via deze link van mn eigen bedrijf:https://diensten.asnbank.nl/online/betaalverzoek/#/4290c298-9fe2-41cf-ada0-c3c1d079f87e-zT0XlhnLcgIqP0wj9ErGXxHaPNgU75Vx

Graag tot dan,
Esther