Cross Yoga Core
Vrijdag, 12 april • 09:00 - 10:00
Yogaland, Cross Yoga Studio
Zerline ✨
Beschrijving
Cross Yoga Core is een intensieve les die gericht is op het versterken en stretchen van alle spiergroepen, met speciale aandacht voor de buik- en rugspieren. Deze les combineert de kracht en stabiliteit van core-oefeningen met de rustige en regelmatige ademhalingstechnieken van yoga.

Tijdens de les worden verschillende oefeningen en houdingen uitgevoerd om de kernspieren te versterken en de algehele lichaamskracht te verbeteren. De focus ligt op het opbouwen van een sterke en stabiele core, wat essentieel is voor een goede lichaamshouding, balans en functionele bewegingen in het dagelijks leven.

Naast het versterken van de spieren, biedt Cross Yoga Core ook stretchoefeningen om de flexibiliteit te vergroten en spanning in het lichaam los te laten. Dit zorgt voor een betere mobiliteit en een vermindering van eventuele stijfheid.

Tijdens de les wordt de ademhaling bewust en gecontroleerd gebruikt om de oefeningen te ondersteunen en te bevorderen. Door de rustige en regelmatige ademhalingstechnieken te combineren met de bewegingen, ontstaat er een gevoel van ontspanning en focus in het moment.

Cross Yoga Core is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus die hun kernspieren willen versterken, hun flexibiliteit willen verbeteren en tegelijkertijd willen genieten van de rustgevende elementen van yoga. Het is een energieke en effectieve les die je helpt om een sterke core te ontwikkelen en een gezond evenwicht te vinden tussen kracht, flexibiliteit en innerlijke rust.