Tijdelijk Yin Yoga
Vrijdag, 12 april • 18:30 - 19:45
Yogaland, Solar Yoga Studio
Marjolijn Nepveu
Beschrijving
Gentle Yoga is een ontspannen, milde en rustgevende vorm van yoga. In deze les worden rustige bewegingen afgewisseld met Yin-houdingen om een gevoel van diepe ontspanning en balans te bevorderen. De bewegingen vinden op een rustig tempo plaats, waardoor er voldoende tijd is om elke houding te voelen en te ervaren.

Naast de fysieke aspecten van de houdingen, worden meditatie, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen toegepast. Dit helpt om de geest tot rust te brengen, de ademhaling te verdiepen en een diepe staat van ontspanning te bereiken.

Gentle Yoga is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Het is een toegankelijke les die zowel beginners als gevorderde yogabeoefenaars verwelkomt. Het is vooral ideaal na een drukke dag, wanneer je behoefte hebt aan een moment van rust, herstel en zelfzorg.

Deze les biedt een heerlijk 'feel good' moment voor jezelf, waarin je kunt ontspannen, spanning kunt loslaten en de connectie tussen lichaam en geest kunt versterken. Het is een uitnodiging om te genieten van een kalme en verkwikkende ervaring, waarbij je weer in contact komt met je innerlijke rust en welzijn.