Easy Flow Yoga
Zondag, 14 april • 10:00 - 11:00
Yogaland, Solar Yoga Studio
Zerline ✨
Beschrijving
Easy Flow Yoga: Een Harmonieuze Combinatie van Ashtanga en Hatha Yoga.
Het is een verfrissende les die een harmonieuze combinatie biedt van asana's uit Ashtanga en Hatha Yoga. Met de vrijheid voor de docent om een verrassende en unieke combinatie te creëren, blijft het lichaam geprikkeld en worden nieuwe mogelijkheden verkend.

In deze les wordt een rustige flow aangehouden, waarbij de bewegingen vloeiend en geleidelijk in elkaar overgaan. De nadruk ligt op het vinden van een evenwicht tussen kracht, flexibiliteit en ontspanning. Elke les kan variëren en een verscheidenheid aan houdingen omvatten, zoals zonnegroeten, staande houdingen, zittende houdingen, achterwaartse buigingen en ontspannende poses.

Easy Flow Yoga biedt de ruimte om bewust te ademen en de geest te kalmeren. Door de rustige flow kunnen lichaam en geest in harmonie komen, terwijl je de subtiele nuances van elke houding verkent. De focus ligt op het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn en het creëren van een positieve en liefdevolle relatie met jezelf.
Deze les is geschikt voor yogabeoefenaars van alle niveaus, inclusief beginners. Het biedt een veilige en ondersteunende omgeving om te groeien in je yoga practice. Easy Flow Yoga helpt je om te ontspannen, stress te verminderen en tegelijkertijd je lichaam te versterken en te versoepelen.

Kom en ervaar de harmonie en vreugde van Easy Flow Yoga, terwijl je geniet van de rustige stroom van bewegingen en de verzachtende effecten op zowel lichaam als geest.