Gratis workshop Yoga Nidra
Wachtlijst
Woensdag, 17 april • 18:45 - 19:45
Yogaland, Solar Yoga Studio
Sabine Janssen
Beschrijving
Gratis Yogaland Kennismakingsworkshop Yoga Nidra - April 2024

Ontdek de diepe rust van Yoga Nidra!

Op woensdag 17 april en woensdag 24 april om 18.45 uur zal Sabine Janssen een uur Yoga Nidra verzorgen bij Yogaland in Oss.

Te midden van een drukke dag vol activiteiten biedt Yoga Nidra een kostbaar moment van innerlijke rust. Terwijl de wereld om je heen yang is, geeft Yoga Nidra je de mogelijkheid om in de zachtheid van yin te vertoeven. Het is een kans om bewust te leren ontspannen en te genieten van een diepe, verkwikkende rust.

Yoga Nidra staat bekend als de 'slaapyoga', maar paradoxalerwijs is het doel niet om in slaap te vallen. Tijdens de sessie lig je op een comfortabel matje met een dekentje en kussentje, waarbij je enkel luistert naar de rustgevende stem die je door de ervaring leidt. Je belandt in een staat tussen waken en slapen: de dynamische slaap.

Thuis kun je misschien ontspannen met de televisie aan, maar dan ben je nog steeds onderhevig aan zintuiglijke prikkels. Voor ware ontspanning is bewuste aandacht vereist.

Eén uur Yoga Nidra staat gelijk aan de rust die je zou ervaren na maar liefst 4 uur normale slaap. Kom het zelf ervaren!