Tai Chi, Yoga en Meditatie met Richard
Venteliste
Søndag, 25 juli • 10:00 - 11:30
Stefan Maas
Enkele jaren geleden kwam ik in contact met Yoga. Yoga en Lu Jong zijn voor mij de methodes om contact te maken met je lichaam en geest. De ademhaling is de brug tussen de het lichaam en de geest. De focus richten op je Zelf door het doen van yogahoudingen (asana’s) en ademhalingsoefeningen (pranayama’s). Daarnaast brengt het in Yoga zijn ook welzijn, ontspanning, kracht, uithoudingsvermogen, vitaliteit, verbondenheid en vreugde.  "Be a warrior of happiness"
Beskrivelse
Yoga op zondag ochtend is een hele subtiele vorm van Tai chi, yoga, meditatie en satsang.

In deze yogales zijn verschillende methodes samengevoegd uit Tai Chi, yoga en meditatie. De Tai Chi en de meditatie zullen tevens instructies zijn om thuis dagelijks te kunnen beoefenen. Mocht je deze methode integreren in jouw leven dan is er geen twijfel dat jouw leven op alle vlakken verbetert.

Je zult ook levensenergie en vreugde gaan ontdekken waar van je niet wist dat dit in jou ligt.

In deze specifieke les gaan we mediteren op Gehechtheid versus Liefde

In deze les zul je duidelijkheid krijgen over het verschil tussen gehechtheid en liefde. De mes van vandaag kent helaas iet altijd het verschil tussen deze twee. Dit veroorzaakt daarom veel ellende voor hem zelf en zijn medemens.

Inzicht hierin is belangrijk voor een gelukkig leven. Na deze les zul je jouw leven helemaal anders begrijpen. En daarom een verschil kunnen maken.

Deze les gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Indien er minder aanmeldingen zijn krijg je een mail dat de les geannuleerd is. Mocht de les niet doorgaan dan krijg je de les weer bijgeschreven in je lestegoed.