Functionele Yoga
Maandag, 5 december • 20:00 - 21:00
Rilana Cardinaal
Mijn naam is Rilana Cardinaal. Ik ben mijn reis op deze wereld begonnen in Nederland, in 1992. Als dans- en bewegingstherapeut en yogadocent ben ik via een aantal reizen en omwegen terecht gekomen in Gent. Vanuit hier draag ik uit wat ik belangrijk vind: luisteren naar je eigen lichaam, in beweging blijven en bewustzijn creëren. Yoga helpt mij om mijn lichaam te voelen en te voeden. Ik wil graag op fysiek en mentaal vlak in ontwikkeling blijven. Ik heb zelf nood aan momenten van 'verteren' en 'voeden'. Mijn aanpak is nuchter, rustig, zacht, maar uitdagend. Ik wil mensen prikkelen. Stimuleren om ook in beweging te blijven en zo te blijven groeien op zowel fysiek als mentaal vlak. Dat lichaam en geest samenhangen, ben ik steevast van overtuigd. Ik geloof dat de wereld een liefdevollere en mooiere plek is, als iedereen eens goed naar zichzelf durft te kijken. Zichzelf de waarom vraag durft te stellen; een intentie durft te stellen en met een open en vol hart ja durft te zeggen. Zo worden we allemaal de beste versie van onszelf. In alle kwetsbaarheid en met de ups and downs die daarbij horen. Welkom om samen met mij te ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.
Beschrijving
In deze avondles help ik je met yoga meer bewust te worden van je lichaam en je mentale welzijn. Kom tot rust door te blijven invoelen met de noden en wensen van jouw lichaam en geest.
Dat yoga een rustpunt mag zijn in jouw week om je batterij op te laden en dat de yogawijsheid je door de rest van de week mag helpen.
Rol samen met mij de mat uit. Iedereen is welkom, van beginners tot gevorderden. Ervaar samen met mij wat yoga voor jou kan betekenen.