Sam Packet

Sport en beweging zijn voor mij altijd tools geweest om stoom af te laten en even mijn hoofd leeg te maken. Ik heb al een beetje van alles gedaan: van voetbal en volleybal tot yoga en acrobatie.

Ons lichaam en onze mind vormen een wonderlijk geheel en bieden oneindig veel mogelijkheden tot creatief en bewust bewegen. Dat besef leidde bij mij tot een ontdekkingstocht die me bij yoga en Animal Flow bracht. Yoga beoefen ik inmiddels al even. Sinds kort heb ik er ook mijn 200h yoga teacher training opzitten bij Joachim Meire.

Animal Flow heb ik ontdekt tijdens de coronapandemie. De vlotheid en beweeglijkheid waarmee de 'flowists' in interactie gaan met de grond, inspireerde me enorm. Eerst heb ik vooral veel online geoefend en daarna ben workshops gaan volgen in het buitenland. Nu hoop ik ook andere mensen warm te maken om deze plezante en complete vormen van beweging eens uit te proberen. Ik hou ervan om met m’n lichaam op verkenning te gaan en een frisse twist geven aan de klassieke poses.

See you on the mat? (Of op de grond? Want Animal Flow vereist geen matje 😉)
 

Aankomende lessen

Deze docent heeft geen aankomende lessen.

Recente video's

Deze docent heeft nog geen video's geüpload.

Andere docenten bij Yogaloft