Ulrike Verdonck

Zo’n vijf jaar geleden volgde ik voor het eerst een groepsles ashtanga yoga. Ik herinner me nog goed hoe het voelde als thuiskomen: de energie in de ruimte, het ritme van de bewegingen, de heldere en zachte instructies van de docent… Ik kwam als herboren buiten.

Door de jaren bouwde ik aan mijn eigen dagelijkse yoga practice bij Ashtanga Mysore Gent. Ik volgde workshops en intensives bij o.a. Kino McGregor (Amsterdam), David Robson en Jelena Vesić (Goa, India) en Luke Jordan (Portugal). In april 2023 rondde ik mijn 300 uur Ashtanga Yoga Teacher Training af bij Sachin Badoni in Rishikesh, India.

Als yogadocent wil ik in de eerste plaats een plek creëren waar alle studenten zich welkom voelen en op maat en tempo van hun eigen lichaam yoga kunnen beoefenen. Ik geloof in de kracht van asana's om te openbaren wat diep in ons verscholen zit. Ik houd van de energie die we in een groepsles met elkaar delen, hoe we door onze adem, de juiste vinyasa count en de fysieke inspanning met elkaar verbonden zijn.

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten op de mat!
 

Aankomende lessen

Donderdag, 2 mei 20:15
Ashtanga (ENG/NL)
Donderdag, 9 mei 20:15
Ashtanga (ENG/NL)

Recente video's

Deze docent heeft nog geen video's geüpload.

Andere docenten bij Yogaloft