Jelle Solemé

Hallo, ik ben Jelle! Het is ondertussen al 6 jaar geleden dat ik voor het eerst naar India trok om een hatha yoga teacher training te volgen. Na deze intensieve opleiding besloot ik om in te trekken bij mijn yogaleraar en zijn gezin in een klein, afgelegen dorpje om mij nog verder te verdiepen in de yogaleer. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt met het beoefenen ervan.

Aangezien ik me graag blijvend bijschool, volgde ik 3 jaar geleden ook een vinyasa yoga teacher training in Mexico, en in 2023 trok ik opnieuw naar India om een 300 uren multistijl opleiding te volgen. Doorheen de jaren heb ik mijn focus verlegd van dynamisch naar een meer zachte, milde vorm van yoga. Zo begeleid ik je graag doorheen een hatha of yin les met als doel een stukje bewustzijn in jezelf te vinden en zo te landen op een plaats van innerlijke rust en stilte.

De nadruk ligt op ‘slowing down’, zachtheid en mildheid met jezelf. We laten het lichaam bewegen, aansterken, vertragen, en voelen in waar jij op dit moment nood aan hebt. Samen gaan we over van de ene naar de andere houding op het ritme van onze ademhaling. Ont-spannend is het altijd.
 

Aankomende lessen

Deze docent heeft geen aankomende lessen.

Recente video's

Deze docent heeft nog geen video's geüpload.

Andere docenten bij Yogaloft