Yin Yoga ZAAL 75 min
Lista de espera
Lunes, 15 abril • 20:30 - 21:45
Studio Het Hof, Het Hof 9
Nanouk Hildebrand
Hallo mooi mens, Jij kiest voor zelfzorg door op de mat te stappen, te vertragen en te voelen hoe het met je is. Samen gaan we op zoek naar dat wat zich aandient in het nu. Ik ben er om je hierbij liefdevol te begeleiden. Op zoek naar daar waar het wringt, je kan groeien en waar je juist kalmte en rust ervaart. Samen groeien we verder. Ik ben dankbaar dat ik je mag ontmoeten in Studio Het Hof. Namasté.
Descripción
Yin yoga is een rustige yogastijl die kalmerend werkt, je herstel bevordert en bewustzijn vergroot. De houdingen worden lang vastgehouden (3-5 min) waardoor het dieper gelegen bindweefsel versterkt en verlengt waardoor je soepeler wordt. De yin-poses stimuleren meridianen waardoor jouw levensenergie (chi) vrijer kan stromen. Een ontspannen en uitdagende les waarin je grenzen verkent met respect voor je eigen lichaam.
Toegankelijk voor iedereen.

Alle yogamaterialen zijn aanwezig maar neem gerust je eigen mat mee of alleen een handdoek. En een beker voor een kopje thee na afloop.

Parkeren is gratis in de avond. Let op; rij niet over het plein maar rij direct links de parkeerplaats op. De stad is autoluw en de boete hoog.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op 06-24465146