Yin Yoga ONLINE 75 min
Online
Lunes, 15 abril • 20:30 - 21:45
Live Online
Nanouk Hildebrand
Hallo mooi mens, Jij kiest voor zelfzorg door op de mat te stappen, te vertragen en te voelen hoe het met je is. Samen gaan we op zoek naar dat wat zich aandient in het nu. Ik ben er om je hierbij liefdevol te begeleiden. Op zoek naar daar waar het wringt, je kan groeien en waar je juist kalmte en rust ervaart. Samen groeien we verder. Ik ben dankbaar dat ik je mag ontmoeten in Studio Het Hof. Namasté.
Descripción
DEELNAME LINK
30 minuten voor aanvang van de les ontvang je de deelname link EN de link zal vanaf dan zichtbaar zijn bij de desbetreffende les in momoyoga (voor het geval je geen link in de mail hebt ontvangen).

YIN YOGA
Yin Yoga is een rustige yogastijl die kalmerend werkt, je herstel bevordert en bewustzijn vergroot. De houdingen worden lang vastgehouden (3-5 min) waardoor het dieper gelegen bindweefsel versterkt en verlengt waardoor je soepeler wordt. De yin-poses stimuleren meridianen waardoor jouw levensenergie (chi) vrijer kan stromen. Een ontspannen en uitdagende les waarin je grenzen verkent met respect voor je eigen lichaam.
Toegankelijk voor iedereen.

Wat heb je nodig voor de online Yoga les:
- een mat
- 3 kussentjes
- een deken
- een bolster of gebruik je deken of slaapzak om op te rollen tot bolster

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op 06-24465146