Pilates ZAAL 60 min
Wachtlijst
Vrijdag, 19 april • 09:00 - 10:00
Studio Het Hof, Het Hof 9
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Beschrijving
Boek deze les in de Zaal of kies voor Online.

Pilates is een ontspannen en effectieve work-out die spiergroepen versterkt en rekt voor een evenwichtig, soepel en sterk lichaam. We werken aan houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest. Het voornaamste doel is een sterk en stabiel powerhouse (lichaamscentrum) dat zorgt voor een goede houding en je rug beschermt in het dagelijks leven.
Toegankelijk voor iedereen.

Alle Pilatesmaterialen zijn aanwezig maar neem gerust je eigen mat mee of alleen een handdoek.

Parkeren op Het Hof is betaald vanaf 9 uur. Let op; rij niet over het plein maar rij direct links de parkeerplaats op. De stad is autoluw en de boete hoog.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op 06-24465146