Vinyasa Yoga ONLINE 60 min
Online
Lørdag, 20 april • 09:00 - 10:00
Live Online
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Beskrivelse
Boek deze les in de Zaal of kies voor Online.

DEELNAME LINK:
30 minuten voor aanvang van de les ontvang je de deelname link.
Check tijdig (soms in spam) of je de link hebt ontvangen.

Vinyasa Yoga is een dynamische krachtige yoga waarbij je snel beweegt van de ene naar de andere houding op het ritme van jouw ademhaling. Je hartslag gaat omhoog, je kunt gaan zweten en afvalstoffen krijgen de kans je lichaam te verlaten.

Een Vinyasa les begint altijd met de Zonnegroeten om het lichaam op te warmen en voor te bereiden op de losse houdingen erna. Je sluit af met een eindontspanning, Savasana.

Een uitdagende les waarin je grenzen verkent met respect voor je eigen lichaam.
Toegankelijk voor iedereen die van een mindful fysieke uitdaging houdt.

Wat heb je nodig voor de online Yoga les:
- een mat
- een kussentje
- een deken
- eventueel 2 yogablokken

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op 06-24465146