Yin Yoga
Zondag, 21 april • 09:00 - 10:00
Studio Het Hof, Het Hof 9
Marloes Van der Kamp
Hi, ik ben Marloes en ben sinds dit voorjaar - nadat ik meer dan 20 jaar in Amsterdam heb gewoond - teruggekeerd naar mijn roots in Culemborg. Het beoefenen van yoga heeft mij veel gebracht. Door bewust te ademen, te reflecteren en te bewegen kan ik simpelweg “zijn” in het moment. Yoga helpt mij om te zien wat gezien wil worden. Mijn patronen, de verhalen die mijn “mind” wil dat ik geloof, de emoties die soms de overhand krijgen. Yoga helpt mij om in die gevallen een stap terug te doen, te verbinden met de stilte binnenin. Verbinden met die innerlijke vrede die er altijd is, ongeacht de externe omstandigheden. Die beoefening is wat voor mij het verschil maakt. Ik kijk er naar om dit samen met jullie te delen elke zondag vanaf 22 oktober.
Beschrijving
Yin yoga is een rustige yogastijl die kalmerend werkt, je herstel bevordert en bewustzijn vergroot. De houdingen worden lang vastgehouden (3-5 min) waardoor het dieper gelegen bindweefsel versterkt en verlengt waardoor je soepeler wordt. De yin-poses stimuleren meridianen waardoor jouw levensenergie (chi) vrijer kan stromen. Een ontspannen en uitdagende les waarin je grenzen verkent met respect voor je eigen lichaam.
Toegankelijk voor iedereen.

Alle yogamaterialen zijn aanwezig maar neem gerust je eigen mat mee of alleen een handdoek. En een beker voor een kopje thee na afloop.

Parkeren is gratis in de avond. Let op; rij niet over het plein maar rij direct links de parkeerplaats op. De stad is autoluw en de boete hoog.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op 06-24465146