Body Awareness Yoga (Reserveren www.truenaturetherapy.nl)
Waitlist
Thursday, 18 April • 09:30 - 10:30
Studio Het Hof, Het Hof 9, Culemborg
Nanouk Hildebrand
Wie is Nanouk? Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen. Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie. Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof. Namasté.
Description
Deze Body Awareness Yoga les wordt gegeven door
Thirza Beckeringh

Informatie en reserveren www.truenaturetherapy.nl

Wat is Body Awareness Yoga?

Deze Yogales is voor mensen die (tijdelijk) worstelen met vertrouwen, vanuit een vroeg trauma, of door een recente heftige ervaring. Mensen die moeite hebben met het ervaren van hun eigen lichaam en het vinden van ontspanning, en die graag willen leren hoe ze meer in contact kunnen komen met hun lichaam en hun gevoel.
Of als je gewoon even wat meer grond onder je voeten nodig hebt.

Deze yogalessen zijn een benadering van yoga die rekening houdt met de unieke behoeften van mensen die met het thema veiligheid worstelen. Het is ontworpen om een veilige omgeving te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en zich kunnen concentreren op hun lichaam en ademhaling.

Het is een niet-bedreigende manier om te werken aan Body Awareness, en het versterken van emotionele en mentale gezondheid door een letterlijke en figuurlijke bodem te creëren.

De lessen zijn een combinatie van oa. restorative yoga, yin yoga, tapping, bewegingen gebaseerd op tai chi en chi gong.

Mocht je nog vragen hebben over deze les, neem gerust contact op via hello@truenaturetherapy.nl of 06-12509417.
Je kunt ook voor meer informatie over Thirza naar www.truenaturetherapy.nl.