Body Awareness Yoga (Reserveren www.truenaturetherapy.nl)
Geannuleerd
Donderdag, 23 mei • 09:30 - 10:30
Studio Het Hof, Het Hof 9, Culemborg
Nanouk Hildebrand
Hallo mooi mens, Jij kiest voor zelfzorg door op de mat te stappen, te vertragen en te voelen hoe het met je is. Samen gaan we op zoek naar dat wat zich aandient in het nu. Ik ben er om je hierbij liefdevol te begeleiden. Op zoek naar daar waar het wringt, je kan groeien en waar je juist kalmte en rust ervaart. Samen groeien we verder. Ik ben dankbaar dat ik je mag ontmoeten in Studio Het Hof. Namasté.
Beschrijving
Deze Body Awareness Yoga les wordt gegeven door
Thirza Beckeringh

Informatie en reserveren www.truenaturetherapy.nl

Wat is Body Awareness Yoga?

Deze Yogales is voor mensen die (tijdelijk) worstelen met vertrouwen, vanuit een vroeg trauma, of door een recente heftige ervaring. Mensen die moeite hebben met het ervaren van hun eigen lichaam en het vinden van ontspanning, en die graag willen leren hoe ze meer in contact kunnen komen met hun lichaam en hun gevoel.
Of als je gewoon even wat meer grond onder je voeten nodig hebt.

Deze yogalessen zijn een benadering van yoga die rekening houdt met de unieke behoeften van mensen die met het thema veiligheid worstelen. Het is ontworpen om een veilige omgeving te creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en zich kunnen concentreren op hun lichaam en ademhaling.

Het is een niet-bedreigende manier om te werken aan Body Awareness, en het versterken van emotionele en mentale gezondheid door een letterlijke en figuurlijke bodem te creëren.

De lessen zijn een combinatie van oa. restorative yoga, yin yoga, tapping, bewegingen gebaseerd op tai chi en chi gong.

Mocht je nog vragen hebben over deze les, neem gerust contact op via hello@truenaturetherapy.nl of 06-12509417.
Je kunt ook voor meer informatie over Thirza naar www.truenaturetherapy.nl.