Heal your body and mind
Vrijdag, 14 juni • 09:30 - 10:45
Nicole Van Kuijk
Beschrijving
Let op! Zet voorafgaand aan de les je telefoon en/of smartwatch uit.

Aan het einde van de les wordt er regelmatig gebruik gemaakt van klankschalen. In het geval dat je in de eerste 3 maanden van je zwangerschap zit, of je hart functioneert met behulp van een Pacemaker, geef dit voorafgaand aan de les aan. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Voor de hygiene graag klein handdoekje mee te nemen voor op de kussentjes. Alle benodigde attributen zijn aanwezig in de yogastudio maar het meenemen van een eigen yogamat is toegestaan. Na de les maak ik de matten en de blokken altijd schoon. Verder draag makkelijk zittende kleding die je bij voorkeur thuis al aantrekt.
Je kan je tot 3 uur van tevoren uitschrijven voor de les. Mocht je te laat zijn met het uitschrijven wordt de les afgeboekt. In dit geval krijg je wel een online les toegestuurd, zodat je deze kan volgen op een moment dat het je beter uitkomt. Deze les kan je thuis meermaals terugkijken op je laptop of televisie. Indien je hiervoor wel de mogelijkheid hebt, schrijf je dan ruim van te voren uit zodat een ander de gelegenheid heeft jouw plekje over te nemen. Ook in het geval dat de les vol is, is het aangeraden om vlak van te voren te checken of er nog een plek is vrij gekomen. Dit gebeurt namelijk regelmatig.

OMSCHRIJVING LES:
Heal your body and mind is een les waarin je door middel van tai chi zachte bewegingen op muziek, restoritive en stoelyoga rustig weer vertrouwd wordt met je lichaam. De oefeningen worden met aandacht en veel liefde en zachtheid voor je lichaam en geest uitgevoerd. Voelen is in deze les belangrijk. Voor iedereen geschikt maar ook voor senioren voor mensen met een burn out ,vermoeidheid ,herstel na ziekte of blessures is deze les zeer geschikt.

Try it