Easy Sunday
Wachtlijst
Zondag, 16 juni • 10:00 - 11:15
Nicole Van Kuijk
Beschrijving
Let op! Zet voorafgaand aan de les je telefoon en/of smartwatch uit.

Aan het einde van de les wordt er regelmatig gebruik gemaakt van klankschalen. In het geval dat je in de eerste 3 maanden van je zwangerschap zit, of je hart functioneert met behulp van een Pacemaker, geef dit voorafgaand aan de les aan. Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Voor de hygiene graag klein handdoekje mee te nemen voor op de kussentjes. Alle benodigde attributen zijn aanwezig in de yogastudio maar het meenemen van een eigen yogamat is toegestaan. Na de les maak ik de matten en de blokken altijd schoon. Verder draag makkelijk zittende kleding die je bij voorkeur thuis al aantrekt.

Je kan je tot 3 uur van tevoren uitschrijven voor de les. Mocht je te laat zijn met het uitschrijven wordt de les afgeboekt. In dit geval krijg je wel een online les toegestuurd, zodat je deze kan volgen op een moment dat het je beter uitkomt. Deze les kan je thuis meermaals terugkijken op je laptop of televisie. Indien je hiervoor wel de mogelijkheid hebt, schrijf je dan ruim van te voren uit zodat een ander de gelegenheid heeft jouw plekje over te nemen. Ook in het geval dat de les vol is, is het aangeraden om vlak van te voren te checken of er nog een plek is vrij gekomen. Dit gebeurt namelijk regelmatig.

OMSCHRIJVING LES:
Deze les betreft de zondag variant van de Easy Flow Yogalessen. Hier gaat het er een stukje rustiger aan toe om je volledig te ontspannen op de zondagmorgen. Tijdens Easy Flow yoga wissel je dynamische en statische houdingen met elkaar af. Je ondersteunt je lichaam met je ademhaling. De fysieke belasting van deze yogavorm is minder dan bij bijvoorbeeld Poweryoga. Easy Flow is daarom perfect voor beginners, mensen met een blessure, ouderen, vrouwen die net zijn bevallen of als je vermoeid bent.

Met Easy Flow vergroot je je spierkracht en souplesse, verbeter je je concentratie en leer je luisteren naar je lichaam. Tijdens de lessen besteed je veel aandacht aan de opbouw van een houding en reiken we je opties aan om de houdingen op jouw lichaam aan te passen.