Slow Vinyasa
Woensdag, 17 april • 19:30 - 20:30
Raadhuisstraat 14
Hanne Schmeits
Hanne heeft een Hatha-Vinyasa opleiding gevolgd. "Tijdens mijn burnout in 2019 ontstond mijn passie voor yoga. Lang had ik mijn lichaam en geest overvraagd en het was dan ook niet gek dat mijn lichaam me letterlijk in de steek liet. Wat ik mocht leren van mijn burnout is dat vertragen net zo waardevol (of misschien wel waardevoller) is als versnellen en dat het constant zoeken is naar die balans tussen uitersten. Omdat ik toch wilde blijven bewegen verdiepte ik me in yoga. Wat ik toen nog niet wist en nu ontzettend waardeer, is dat yoga zoveel meer is dan alleen een fysieke beoefening. Balans tussen inspanning en ontspanning, zachtheid en ruimte staan centraal in mijn lessen".
Beschrijving
Slow Vinyasa is een rustige vorm van yoga. Slow Vinyasa bevordert het stretchen en ontwikkelen van spieren en het verbeteren van orgaanfuncties. Het is een creatieve vorm van yoga met als achtergrond Hatha Yoga. We besteden aandacht aan het synchroniseren van ademhaling met beweging. En er is ruimte voor rust en ontspanning. Je bevordert hiermee je algehele gezondheid.
Als je begint met yoga is dit een hele mooie les om te starten. Maar ook als je ervaring hebt met yoga en op zoek bent naar een vriendelijke, fijne les waarbij je je lichaam goed kan leren kennen / voelen.