Masterclass ShaktiYoga voor diepe, diepe ontspanning van Annie Douma©. Instudio (jij in de yogastudio). 90 minuten. €12,00 p.l.
Geannuleerd
Donderdag, 18 augustus • 10:00 - 11:30
Overdiemerweg 1
Annie Douma
Na 25 jaren ervaring met lesgeven in Kundalini yoga en Meditatie ben ik een 'master'docent (zelf benoemd). Gelijktijdig blijf ik natuurlijk eeuwig student.
Beschrijving
Dit is een Instudioles.
ShaktiYoga voor diepe, diepe ontspanning van Annie Douma©.

Deze yogavorm is door mij (Annie Douma) ontwikkeld. Vanuit mijn langdurige ervaring als docente Kundalini yoga en Meditatie én als klankhealer.

Tijdens een les ShaktiYoga doen we de ontspannen onderdelen van Kundalini yoga en Meditatie, onder begeleiding van de zachte trilling / vibratie van de Gong. Bovendien passen we ideokynesis toe (denkkracht).

Hoe dat werkt?
Als je met je aandacht, je fantasie en je intentie ademt naar de stretchplekken toe, dan laat je op die plekken je eigen energie / prana stromen. Ideokynesis heet dat. Ideo = gedachte en kynesis = beweging. Voeg daaraan toe de zachte vibratie / trilling van de Gong en je hebt magie.

Gong is namelijk vibratie / trilling. En die zachte vibratie / trilling helpt bij het loslaten, bij het ontspannen van spieren, pezen, banden en bindweefsel. Zodat je je eigen energie laat stromen. Zodat je je diep, diep ontspant. Tot daar waar jouw zelfhelend vermogen ligt.

ShaktiYoga is alleen Instudio (jij in de yogastudio). Je kan niet gelijktijdig Online Live Stream meedoen. Dat is omdat de vibratie van de gong een belangrijke rol speelt. Die vibratie kan Zoom.us niet naar jou thuis brengen. Je moet hem komen halen (naar de studio komen).

Omdat ik tijdens ShaktiYoga de Gong gebruik is deze vorm van yoga niet geschikt voor zwangere vrouwen. Ook niet voor mensen met een groot hartritmestoornis. Bovendien niet voor mensen met een implantaat i.v.m. hartritmestoornis. Er is geen bewijs dat de vibratie van de gong slecht is voor deze mensen. Toch sluit ik deze mensen uit. Dat doe ik uit voorzorg.

Concreet: afstemmen, massage, ademen, oefeningen, meditatie, ontspannen, verzegelen.

De mantra's die we doen kan je hier inzien en/of printen:
https://www.yogadiemen.nl/mantras/

Kleed je voldoende warm, want er blijft een raam open met daar tegenover een open deur (ventilatie). De vloer is warm. En op warme dagen koel.
Neem een groot laken/kleedje mee voor over de spullen hier.

Bij klachten die corona vermoeden, blijf je thuis.

Na 25 jaar lesgeven in Kundalini Yoga en Meditatie, ben ik een zelfbenoemde 'master' (september 2021). Vandaar 'masterclass'.

Ervaring van jou is niet nodig.

Veel plezier, liefs Annie.
info@yogadiemen.nl