Vitaal lente groen. Dit is niet een moment waarop we elkaar via zoom.us zien en spreken. Hier kan je je aanmelden voor 'Vitaal lente groen'. Programma van dieet ondersteund door Yoga, Meditatie en Yoga Nidra.
Donderdag, 22 april • 11:00 - 11:11
Overdiemerweg 1 1111 PN Diemen
Annie Douma
Na 25 jaren ervaring met lesgeven in Kundalini yoga en Meditatie ben ik een 'master'docent (zelf benoemd). Gelijktijdig blijf ik natuurlijk eeuwig student.
Beschrijving
Hier meld je je aan voor het programma 'Vitaal lente groen'. Dit is niet een moment waarop we elkaar via zoom.us zien en spreken. Dit is slechts een moment in mijn momoagenda zodat je je belangstelling kenbaar kan maken. Je kan me ook een mailtje sturen. info@yogadiemen.nl.

Vitaal lente groen gaat hier over:
Het is lente. Voel je het al?
Lente vraagt om schoonmaken: je omgeving, je huis, jezelf.
Doe je mee?
Met ‘Vitaal lente groen’ !!!

‘Vitaal lente groen’ is een groen dieet, ondersteund door video-lessen 'Kundalini Yoga & Meditatie'.. én ..video-lessen ‘Yoga Nidra’.
Met als doel je vitaler voelen.

Ken je dat? Dat je een laatje opruimt en dat je het gevoel hebt dat je daarmee ook ruimte in je hoofd hebt gekregen? Dat gaan we doen. Met een dieet, yoga, meditatie en diepe, diepe ontspanning.

Waarom? Aan het einde van de winter kan je je zwaar voelen. De lente is voor lichtheid. Daarom is het goed om op 'dieet' te gaan. Je lichamelijk en geestelijk te 'reinigen'. Zodat je wat van je ballast kan laten gaan. Waardoor je lichter de lente en de zomer leeft.

Alleen? Het dieet en de video-lessen vormen tezamen een geheel dat je zelf thuis in je eigen tijd doet. Er is ook een 'steungroepje'. Via Zoom.us zien we elkaar en babbelen we wat.

Dieet? Een 'dieet' bestaat altijd uit drie fases: afbouw, kern en opbouw.
Je bepaalt zelf de duur van je 'dieet'. Bij voorbeeld drie dagen ‘afbouw’, drie dagen 'kern' en drie dagen 'opbouw'. Korter of langer kan ook. Je beslist zelf. Je startdatum bepaal je ook zelf en daarmee ook je einddatum.

Let op: ik heb dit in dit weekprogramma op de donderdag ingepland. In werkelijkheid kan je natuurlijk iedere dag met je eigen programma beginnen. 1 mailtje en het is geregeld. info@yogadiemen.nl

Het groene dieet? Dat is in wezen simpel.
Je propt je van ’s-ochtend vroeg tot ’s-avonds laat vol met plantaardig groen. Als inspiratie krijg je er meer info over.

Ondersteunende lessen?
Voor elke fase zijn er drie:
• twee video-lessen ‘Kundalini Yoga & meditatie’.
• en één les ‘Yoga Nidra’.
Elk anderhalf uur. Gegeven door Annie. Je kan, naar behoefte, ieder onderdeel van alle lessen vaker doen.

Doe je mee? … Leuk!!!
We gaan elkaar steunen!!!.. Want met een groepje gaat het gemakkelijker.

Aanmelden?
Laat het me weten: info@yogadiemen.nl
En ik regel het.

Concreet?
• Je start met fase 1: ‘Afbouwen’.
Kosten? Per fase kost het 3 x € 6,00 euro = € 18,00 (of drie strippen van je strippenkaart).

Daarvoor krijg je van mij:
Meer info.
2 video-lessen 'Kundalini Yoga en Meditatie'.
1 video-les 'Yoga Nidra'.

Ben je daar klaar mee .. en je wil verder?
• Dan ga je door naar fase 2, de kern: ‘Het groene dieet’.
• Vervolgens rond af met fase 3: ‘Opbouwen’.

Bij afname en doen van het gehele programma = drie fases, is de laatste fase ('Opbouwen') gratis. Dus gratis 3 video-lessen van anderhalf uur. Als cadeautje, omdat je het zo goed hebt gedaan.

Maar nu eerst 'Afbouwen'.
Ik ben zo benieuwd of je meedoet?
Liefs
Annie