Bekijk nu
Masterclass 'Vanuit je kern'. Kundalini yoga en Meditatie on Vimeo
Annie Douma
9 september 2021 • Duur: 1 uur, 39 minuten
Deze les heet: Vanuit je kern.
Omvat de delen 0, 1, 2, 3a, 3b, 4 en 5.
In deze les gaat het over je innerlijke zelf. Over diep luisteren naar je innerlijke zelf. Om te ervaren waarvoor jij op deze aarde bent. Als je dat weet, dan hoef je je niet te laten overspoelen door de veelheid rondom je. Je kan je concentreren op jouw specifieke kwaliteit. En van daaruit doen, zeggen etc.
Als je leeft vanuit jouw subtiele innerlijke kern (ziel), dan zal je niet uitgeput raken. Je bijdrage (al is die klein) zal zinvol zijn. Je voelt je vitaal, levendig en zinvol.
We doen de mantra Har(a) en de mantra Har(a) Jie. Bovendien een ademmeditatie, een warming-up, een Kundalini Yoga serie om te ontstressen en een om je subtiele innerlijke kern te ervaren. We sluiten af met ontspan met klank en gesproken meditatie en het verzegelen van het effect van de les.
Concreet:
Kom tot jezelf. Gesproken meditatie. Afstemmen en beschermen. Ademmeditatie met o.a. de mantra Har. Warming up psoas. Kundalini yoga serie om te ont-stressen. En een serie die belooft dat je creativiteit toeneemt. Meditatie met de mantra Har(a) Jie. Ontspan met klank en gesproken meditatie. Verzegelen. Veel plezier, liefs Annie. www. yogadiemen.nl