CA Yoga gemiddeld
Vrijdag, 19 april • 09:00 - 10:25
Zijperweg 9, 1742 NE Schagen, YPHS
Tanja Engel
Beschrijving
Gemiddeld niveau

Bij CA Yoga op gemiddeld niveau wordt je iets meer uitgedaagd en is intensiever dan de beginners- en starterslessen, ideaal voor deelnemers met enige yoga-ervaring die van een stevigere aanpak houden.

Tijdens de lessen wordt je bewust gemaakt van hoe je houding invloed heeft op het dagelijks functioneren van je lichaam en geest. Dit resulteert in een verhoogd lichaamsbewustzijn en geeft inzicht in de bewegingen van je lichaam binnen zijn mogelijkheden.

Om totaalbewegingen van yogaoefeningen mogelijk te maken, moeten verschillende lichaamsdelen goed met elkaar samenwerken. We integreren traditionele en moderne yogatechnieken met helende oefeningen uit de oosterse bewegingsleer, stap voor stap uitgewerkt en begeleid gedurende het lesseizoen.

Elk seizoen staat in het teken van een specifiek thema dat harmonieert met de jaargetijden, waarbij een nieuwe yogaserie wordt gevormd. Dit draagt bij aan een verbeterd lichaamsbewustzijn en biedt inzicht in hoe jouw lichaam beweegt binnen zijn mogelijkheden.