Yoga Wandeling aan Zee
Geannuleerd
Donderdag, 4 april • 09:30 - 11:00
Zeeweg 69, 1753 BB Sint Maartensvlotbrug, Buiten
Tanja Engel
Beschrijving
De yoga wandeling aan Zee is er helemaal op gericht om voor jezelf en met elkaar een heerlijk moment te creëren om je op te laden en meer energie te ervaren.

We wandelen in stilte door de duinen richting het strand met tussendoor laagdrempelige yoga houdingen en oefeningen vanuit de oosterse bewegingsleer zoals Tai Chi / Chi Gong. Door buiten te zijn in de natuur en het inhaleren van de zilte lucht aan Zee in combinatie met deze lichaam- en geestverkwikkende oefeningen ondersteun je het helend vermogen van je lichaam. Ontdek de magie van dit samenspel en laat je eens lekker verwennen!

Locatie: Sint Maarten Zee
we verzamelen bij het grote parkeer terrein voor de strand opgang (naast de Goudvis). Het is ook mogelijk om te carpoolen, daar zal voor de les nog een bericht over volgen via de whatsapp en mail.
Zorg dat je goede (waterdichte) wandelschoenen draagt en trek een warme windjack of meerdere laagjes aan.

'Betaal wat je wilt'
Direct na afloop van de les ontvang een e-mail met een betalingslink. Met deze link kun je een betaling maken die aansluit bij je budget en ervaring van de les. Je kunt dus zelf een bedrag invoeren en direct online kunnen betalen.