CA - Raja Yoga/ Mysterie 🔮
Viernes, 10 mayo • 10:30 - 11:55
Zijperweg 9, YPHS
Tanja Engel
Descripción
Critical Alignment - Raja Yoga: Ontdek het Mysterie! 🔮

Maak je klaar voor een boeiende ervaring, want vandaag staat er een mysterie leraar voor je klaar! Tijdens deze bijzondere les duiken we in de wereld van Critical Alignment Yoga, gecombineerd met eeuwenoude inzichten uit de Raja Yoga-filosofie.

Raja Yoga, ook wel bekend als 'koninklijke yoga', vormt de basis van veel moderne yogastijlen. Hoewel de houdingen lijken op die van Hatha Yoga, gaat Raja Yoga verder met een 8-stappenplan waarbij de fysieke oefeningen slechts een onderdeel zijn van een groter geheel.

De grondlegger van Raja Yoga, Patanjali, leefde meer dan 2000 jaar geleden en streefde naar een volledige beheersing van de geest. Dit pad leidt tot eenwording - het echte doel van yoga - en uiteindelijk tot bevrijding. Het is een reis waarbij we ons verbinden met de onvoorwaardelijke bron van liefde die in ons allemaal schuilt.

Laat je verrassen terwijl we samen de diepten van lichaam en geest verkennen, op zoek naar innerlijke balans en bevrijding! Deze les gaat verder dan alleen maar oefeningen; het is een ontmoeting met het mysterie van jezelf. Doe mee en laat je betoveren door de kracht van yoga! 🌟