Yin Yoga
Zondag, 2 oktober • 10:30 - 11:35
Breek 12 in Medemblik
Yogadocent Naomi
Beschrijving
Tijdens Yin Yoga houd je een bepaalde houding voor 3-5 minuten lang aan, waardoor je een diepe stretch ervaart in je lichaam. Deze stijl stimuleert bindweefsel, ligamenten (ligament is een band van bindweefsel om een gewricht) en kraakbeen. Dat is belangrijk om maximale bewegingsvrijheid in gewrichten te behouden en de gewrichten te versoepelen.

De oefeningen vinden plaats op de grond met behulp van hulpmiddelen en zijn daarom ook geschikt voor mensen van elke leeftijd en met elk niveau in yoga.

Yin Yoga is een fijne aanvulling naast andere sporten of andere yogavormen zoals Hatha- of Vinyasa Yoga.

Details:

- Deze les duurt 65 minuten (exclusief Namasté, thee, opruimen etc).
- Minimaal 5 minuten van tevoren aanwezig zijn.
- Lessen zijn voor ieder niveau en iedere leeftijd geschikt. Door de rustige stijl kan er genoeg aandacht worden gegeven aan een goede houding.
- Yogamatten, bolsters, blokken e.d. zijn aanwezig.
- Neem sokken en iets warms mee voor de eind-ontspanning en uiteraard draag kleding waarin het fijn is om yoga te beoefenen.
- Er de mogelijkheid om even een kopje thee te drinken na de les. Dit is geheel vrijblijvend, voel je niet verplicht om te blijven zitten.
- Meld je minimaal 3 uur van tevoren af via Momoyoga, wanneer je niet aanwezig kunt zijn (er vindt geen restitutie plaats van het lesgeld, wanneer er niet op tijd wordt afgemeld, zie algemene voorwaarden op www.yogastudionaomi.nl).

Instagram: @yogastudionaomi