Ecstatic Dance
Viernes, 17 febrero • 19:15 - 21:45
Laurentius, Anahathazaal
Isolde Zandee
Descripción
Kom dansen: verwonder, geniet en ontvang.

Ze zeggen, je hoort en leest: ga naar je hart, open je hart, volg je hart! Maar hoe doe je dat? Hoe maak je die verbinding met je hart? Hoe zet je het open? Het hart is reactief, het gaat als het ware vanzelf open door verwondering, ontroering, een vriendelijk gebaar… Met oefenen, je open te stellen gebeurd het! Kom dansen en oefen in ontvankelijkheid; word vrienden met jezelf en beweeg van daaruit met een vriendelijk hart de wereld in. Het wonder zit in jou en je kunt erbij! Op deze wereldwijde Dag van de Vriendschap. Dus mega good vibes.

We maken een muzikale reis, langs vele genres, emoties en tempo’s, door de DJ naadloos aan elkaar gemixed. Ontdek zelf hoe fenomenaal de DJ jou weet mee te voeren op een reis naar binnen. Met weinig woorden in een heerlijke dance set die al je zintuigen prikkelt! DJ Audy en CL Willemijn kijken vol vreugde naar jullie uit voor onze 4e ecstatic dansavond in onze prachtige kerkzaal!

Dansen maakt je vrij en Ecstatic Dance is een vrije dans, waarin jij je kunt bewegen zoals jij dat graag wilt, alleen of samen. Het dansen brengt je in contact met jouw essentie en geeft je die vrijheid om te bewegen, authentiek en in vreugde. Terug naar jouw kern en vrij van oordelen. Je bent bij ons in een veilige en ruime omgeving met fijne en serieuze mensen