ONLINE Mindfull Yin & Restorative
Online
Terça-feira, 26 maio • 18:00 - 19:30
Zoom Shala 1
Germaine Duynstee
Descrição
Mindfulness kan je veel brengen in je leven. Vaak leven we met onze gedachten, verlangens en hoop in de toekomst of in het verleden. Hierin verliezen we onszelf, onze energie en mogelijkheden om nieuwe oplossingen te vinden. In de lessen doe je yoga- en meditatieoefeningen om je de belangrijkste eigenschappen van mindfulness je eigen te maken: het richten van je aandacht en het ontwikkelen van een ontvankelijke, accepterende houding tegenover gedachten, gevoelens en lichamelijke reacties. De lessen werken door in je dagelijks leven. Gaandeweg leef meer vanuit ontspanning.
Restorative Yoga en Yin Yoga vormen een geweldige combinatie om diep te ontspannen en gelijk je souplesse te bevorderen. Het herstellende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd terwijl het zich opent en verzacht. Terwijl je mind de stilte vindt. Deze combinatieles zit geschikt voor beginners en gevorderden.

We raden Yin Yoga oefeningen af als je last hebt van osteoporose en hypermobiliteit van je gewrichten. Informeer je docent hierover zodat hij of zij de houdingen voor je kan aanpassen naar een meer restorative variant.

*Yoga props zijn hulpmiddelen zoals de dekens, blokken, riemen en bolsters om je houding optimaal mee in te richten.