Thaise Yoga Massage les
Geannuleerd
Zondag, 26 maart • 13:15 - 17:15
Selle Postma
Beschrijving
In één, twee of drie zondagen krijg je een introductie in de Thaise Yoga Massage! Je leert een massage geven die niet alleen prettig is om te krijgen, maar ook om te géven!

Graag deel ik mijn liefde voor deze prachtige vorm van massage. Je leert in deze lessen hoe je je lichaam het beste kan gebruiken in een massage. Je leert massage technieken die relatief eenvoudig zijn om aan te leren, maar die fantastisch voelen om te ontvangen! Ondertussen leer je jezelf en je eigen lijf steeds beter kennen.

Een les in Thaise Massage komt altijd met een bijzondere, ontspannen sfeer. Je hoeft geen ambitie te hebben om masseur te worden, de lessen zelf zijn ook een fantastische manier om te ontspannen, tot jezelf te komen en hele fijne middag te hebben. En uiteraard krijg je tijdens de les evenveel massage als dat je geeft!

Voor wie:
Je hebt voor deze cursus geen ervaring nodig, iedereen is welkom. Je mag samen komen, of alleen. Je krijgt een reader met al het materiaal, zodat je alles thuis weer rustig kan nalezen en oefenen.

Dagindeling:
We beginnen de middag met een korte, rustige yogales, waarin je thuiskomt in je eigen lijf, en wat bewegingsprincipes leert, die je weer kan toepassen in de massage. Daarna gaan we masseren! Er is een pauze tussendoor, met thee, koffie en wat lekkers.

Data:
Drie zondagen van 13.15 tot 17.15
12 februari: massage in buiklig
5 maart: massage in ruglig
26 maart: massagein zijlig

Over de docent:
Selle staat bekend om haar rustige manier van uitleggen, en haar geduld en plezier bij het je helpen aanleren van de technieken. Ze heeft jarenlange ervaring, en een scherp oog als het gaat om bewegingspatronen.

Kosten:
Alle drie de zondagen: €120,-
Eén zondag meedoen: €45,-