Vinyasa Yoga met Lotte
Martes, 7 mayo • 18:45 - 20:00
Zaanstraat 22, 2
Lotte Pol
Hallo, ik ben Lotte. In 2009 kwam ik met yoga in aanraking omdat ik op zoek was naar een manier om mijn lichaam wat soepeler te maken.
 Zo kwam ik er achter dat yoga je niet alleen flexibel maakt maar dat yoga en meditatie ook zorgen voor een betere concentratie, meer rust (en dus minder stress) meer lichaamscontrole en een sterker lichaam. In 2012 ben ik daarom gestart met een opleiding tot Raja yogadocent. Raja yoga is yoga volgens het 8-voudige pad van Patanjali, waarbij de houdingen van de Hatha yoga een onderdeel zijn, aansluitend heb ik opleidingen gevolgd in o.a.Yin yoga, Vinyasa yoga, Trauma informed yoga therapy, zwangerschapsyoga, mama en baby yoga en een vipassana meditatie cursus. Sinds 2016 ben ik gecertificeerd yogadocent (E- RYT 500 yoga alliance) en geef ik les in Vinyasa en yin yoga en hatha yoga.
Descripción
Vinyasa yoga of flow yoga (gebaseerd op Asthanga yoga) is een krachtige en dynamische yogavorm waarin de vloeiende bewegingen synchroon lopen met de ademhaling. Het vergroot de kracht, focus, coördinatie, mobiliteit en flexibiliteit. Ook wordt er aandacht besteed aan pranayama en meditatie.